If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това не е вярно.Специално техномаркет изискват просто да е монтирано в сервиз.Моята музика е от техномаркет и е с печат от Авител и не съм имал проблем.
Между другото това е незаконно, което правят в техноПОЛИС, ама за 10 лв не си струва да се разправяш
Ей.. кога си карал с панасоник и ти е прескочил? Особено ако е мп3 няма шанс да прескочи..
Първо не съм карал с Панасоник та да ми е прескачал.Пайнера ми е първото СD.
Второ като си зимах мойто много хора ми препоръчаха марката Пайнер и трето всички познати карат с Пайнер и досега никой не се е оплакал от него.Влизал съм в дупки лошо да ти стане и братче няма прескачане,ся може и да греша ,ама според мен Пайнера си е по-добре ,не заради това ,че аз съм с такова просто още преди да го взема си знаех че марката няма грешка.Това е лично мое мниние и не го налагам в темата просто го изказвам.
Първо не съм карал с Панасоник та да ми е прескачал.Пайнера ми е първото СD.
Второ като си зимах мойто много хора ми препоръчаха марката Пайнер и трето всички познати карат с Пайнер и досега никой не се е оплакал от него.Влизал съм в дупки лошо да ти стане и братче няма прескачане,ся може и да греша ,ама според мен Пайнера си е по-добре ,не заради това ,че аз съм с такова просто още преди да го взема си знаех че марката няма грешка.Това е лично мое мниние и не го налагам в темата просто го изказвам.
Аз съм със Сони вече 3-а година. И на мен не ми е прескачал, включително и на аудио дискове. Сега трябва ли да кажа че Сони е най-добрата марка? Да не говорим че ВСИЧКИ бюджетни модели се правят в Китай, независимо от марката. Може даже да е в един и същи завод.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Аз съм със Сони вече 3-а година. И на мен не ми е прескачал, включително и на аудио дискове. Сега трябва ли да кажа че Сони е най-добрата марка? Да не говорим че ВСИЧКИ бюджетни модели се правят в Китай, независимо от марката. Може даже да е в един и същи завод.
пцилютно верно
@goro: отиваш в магазина - повечето имат нещо като демо стени; пускат ти да видиш как свети и как свири горе-долу це-дето; тва, което най-много ти харесва на вид и звук е твоето (може напр. да искаш да свети оранжево-пембено, но в никакъв случай пембено-оранжево...)
успех!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Не се занимавай с Панасоник... патил съм и то доста висок клас плеър. PIONEER е истината 4 години безпроблемна работа и накрая..... го продадох с колата
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Колеги,благодаря ви за отговорите.Амортисьори май е най-доре да взема нови,защото няма много разлика в цената,а пък поне ще съм сигурен че ще са ок А за пеър в крайна сметка май се спрях на това :
Колеги,благодаря ви за отговорите.Амортисьори май е най-доре да взема нови,защото няма много разлика в цената,а пък поне ще съм сигурен че ще са ок А за пеър в крайна сметка май се спрях на това :
Comment